Træningscenter

Træningscenter med fleksibilitet og moderne maskiner

Syv stærke fordele ved at træne i Bodyfitness træningscenter i Jyderup tæt ved Kalundborg og Mørkøv:​

1. Styrk krop og knogler

Du kan ikke alene undgå en træt ryg til hverdag ved at træne i vores træningscenter, du bliver også i stand til at lave andet end puslespil med dine børnebørn, når den tid kommer. For det kræver motion, hvis du vil beholde din muskelmasse. Bevæger du dig for lidt, kan det koste dig cirka 250 gram muskler for hvert tiår, efter du er fyldt 20 år. Er du til gengæld god ved dine muskler, er der stor chance for at slippe for både knogleskørhed og ondt i ryggen.

2. Undgå arbejdsskader

Alsidig træning i et træningscenter sikrer dig større udholdenhed. Du kan altså fortsætte i længere tid uden at blive træt. Arbejdsskader og ulykker skyldes generelt, at du er uopmærksom eller træt, så en bedre form giver dig en mere sikker hverdag.

3. Få mere energi ved at træne i et træningscenter

Vægttræning er sundt for kroppen, men du sover også bedre om natten, din fordøjelse bliver bedre, og du får løst op for spændinger. Det frigør samtidig energi i din krop, som straks vil bruge den til at styrke dit immunforsvar – eller til ikke at gå i stå foran fjernsynet klokken 18.00 med lim på sofaen.​

4. Styrk hjerte og lunger

I lang tid har man hængt sig i en skrap deling mellem træning for hjerte/lunger (aerob træning) og træning, som tilgodeser dine muskler (anaerob træning). Faktum er, at alt, hvad du foretager dig i et træningscenter, er godt for dit hjerte og udfordrer din vejrtrækning, selv vægttræning.

Ligeledes er løbebåndet og trappemaskinen i vores træningscenter så teknologiske, at du kan vælge en træningspuls, du ikke vil overstige. Det sikrer dig, at du ikke bliver svimmel eller for den sags skyld besvimer af udmattelse. Samtidig skal din puls heller ikke være så langt nede, at det er nødvendigt at varme op igen inden næste øvelse. Men begge dele kan du altså indtaste på maskinerne i vores træningscenter, så de automatisk sætter den fart, der passer til dig.

5. Få individuel vejledning i vores træningscenter

Redskaberne har gennemgået en stor udvikling de sidste ti år, og hver enkelt maskine kan indstilles nøjagtigt, så instruktøren kan skræddersy et effektivt træningsprogram, der passer til lige din krop.

6. Få mere selvtillid

Motion giver dig et utroligt velvære. Selv om du ikke går fire buksestørrelser ned på en måned, kan det ses i dine øjne, at du træner i et træningscenter. De er klare og stråler. Og følelsen af velvære forplanter sig snart i den måde, du går på, så din udstråling – tjaa, stråler. Og så er glæden helt i top, når du sætter dig et mål – og når det.

7. Træn i vores træningscenter, når det passer dig

Du slipper for at være afhængig af andres tidsskema. I vores træningscenter kan du træne, når det passer dig. Vi har åbent mellem klokken 05 og 23 hver dag.

Kig forbi vores motionscenter eller ring på telefon (+45) 22 80 75 51, hvis du ønsker at blive medlem. Du kan også sende en e-mail til info@bodyfitness.dk.​

Det siger vores kunder!

Debbie Kristensen

​”Lækkert center! Gode maskiner og dejlige faciliteter!”

Sune Stougaard

“God atmosfære, flinke mennesker, og altid god stemning i centeretog ens børn elsker at kommer med hen og træne, og hygge.”

Thomas Buhr Haugsted

“Hyggeligt center med det rigtige grej. Er selv medlem. ​Kan anbefales!”

(+45) 22 80 75 51
info@bodyfitness.dk